Omogen och fru.

Hör när min man pratar i telefon och säger något om sin fru. Hinner snabbt tänka vilken jävla fru?

Men så kommer jag på att vi faktiskt har gift oss.

Känns som om jag måste bli vuxen nu. När jag är fru och allt...

Apropå vuxen så sa min nioåriga son till mig idag att jag var väldigt omogen och barnslig för att vara vuxen!

Kan inte annat än att hålla med.Jahopp. Det var nog allt för idag. Får väl gå och leka klart med mina barbie nu...


Många måsten idag!

Dagens "måste-göra-lista" känns lång, med tanke på hur korta lördagar brukar vara. Kan inte förstå hur det kommer sig att just lördagar har färre timmar än resterande veckodagar?!

Idag ska jag:

- Städa
- Shoppa (ja, FY så jobbigt)

...ja, det var visst inte mer...kändes väldigt mycket nyss, men när jag tittar på listan måste jag erkänna att det finns de som har det värre. Tror jag.

Men lika bra att ta tag i livet med en gång så att jag inte missar mitt lördagsgodis i kväll.

Ses senare!

Jo, en sak till var det ju. Måste tala om för min man att jag råkade beställa några träskor igår, så att han vet vad det är han ska hämta på posten nästa vecka. Fjäsk, fjäsk idag då.


Rastlös

Gudars så rastlös jag är. Fredag kväll och allt. Barnen sover och mannen kollar på hockey. Visst kan man tycka att det är mitt eget fel som stoppar om barnen i samma tid som på vardagar. Då kanske man inte tycker så synd om mig. Men min egentid är lika viktig som barnens sömn.

Så vad gör man då?

Jo, man kollar bloggar. Hittar rabatter på snygga träskor som man beställer. Man tycker det är lika bra att beställa två par när man ändå klickar. Ett par svarta och ett par vita. (Att jag redan har tio par eller något hör ju inte hit. Är man rastlös så är man).

Är den inte fin så säg!?

Men nu när illamåendet (efter en påse godis och en halv ask Noblesse) har infunnit sig, jag har shoppat klart, kaffet är slut och hockeyn fortfarande har min man under klorna (?) är det lika bra att sova en stund.

Vi ses mina vänner.

Hälsotips.

Läste någonstans att man ska variera sin kost. Ni som känner mig vet ju hur noga jag är med vad jag äter. Jag lever efter kostcirkeln och läser noga på all innehållsförteckning. Lika noga som jag läser bibeln.

Min frukost idag:

Och min kvällsmat:
Ni som är uppmärksamma kan se att jag har lagt till några c-vitaminsgrejer...hallon, tror jag de heter. De där röda (och nej, de var INTE goda...men man vill ju ha lite nyttigt ibland).

Så... Ett tips från mig alltså. Ös på med c-vitaminer i kvällsmaten så håller du dig frisk.

(Kanske borde göra en kokbok)

Jag har inte dött...

...jag har bara bloggtorka. Jag orkar inte skriva, har inget att skriva om och hinner inte...

Återkommer kanske i veckan. Kanske inte.

RSS 2.0