Återkommer kanske- kanske inte.

Orkar faktiskt inte blogga just nu. Känner mig sjuk och lite nere och har ingen inspiration alls. Inte för att det gör så mycket, då mina läsare är få. Men för er som läser ibland, dock utan att kommentera- få ge mig lite tid. Kanske återkommer jag- kanske inte.

Puss och kram och tack ni som orkar läsa...och ännu mer tack till er som orkar kommentera- det är kul!!! Ni är guld värda!!!

Lycka är...

...att äntligen få sina föräldrar att fatta att barn ska få åka skridskor...

Wiehekonsert.

Nyss hemkommen från Mikael Wiehe-konserten. Det var lagom bra låtar och lagom mycket snack. Jag är inte direkt politisk engagerad men han har ju humor gubben! Det fanns bara en i lokalen som buade åt hans missnöje med sossarna och det var mannen bredvid mig (så klart). Jag tror det var min pappa, men det låtsades jag ju inte om då!

Jag råkade köpa med mig en skiva på väg ut. Typiskt kommunister att lura av de arbetslösa sina sista pengar ;).

Nog om detta och dags att sova. Inte så lätt att vara en mamma med feber. Måste lägga mig.

Kram.

Eller jag måste ju skriva liiite till. En liten Wiehe-lista.

Bästa låten: "Titanic" och "Flickan och kråkan"

Sämsta låten: Kan jag så klart inte ens namnet på...

Bästa hälsningen: "Vem kan man lita på" till president Obama

Roligast: Att han glömde sätta på gitarren efter att de andra börjat spela. Gör om gör rätt.

Ok. NU- god natt!!!


Mikael Wiehe

I kväll ska jag gå och lyssna på Mikael Wiehe. Noah verkar grymt avundsjuk trots att han inte vet vem han är. När jag påpekade det, sa han: "Jo, fast du ska få lyssna på Flickan och kråkan LIVE mamma!!!".

Så det var där skon klämde. Jag har gjort mitt bästa för att mina barn ska uppskatta den sången och när de väl gör det, så får de inte följa med och lyssna live! Sorry kids.

I dag har jag feber och känner mig allmänt trött och tjurig. Första gången jag är sjuk sen jag sa upp mig från jobbet (så jag ska inte klaga).

Annars är allt lugnt.

Ska åka och hämta Noah nu. Han tycker det är för långt att hem. Jag har mätt! Det är ca 350 meter. Klart att ungen inte ska behöva gå så långt!

Vi ses!


Inget vettigt att skriva alls.

I morgon är det dags för min veckofavorit. Simskolan! Tänkte försöka att hålla mig vaken denna gången också och det blir nog inga problem eftersom det är vikarie för vikarien igen. Hon är knappt äldre än Noah och jag är rädd att hon sjunker om hon tar av sig armpuffarna.

Annars händer det inte så mycket. Lever mitt arbetslösa och stressiga liv. (Herregud vilken stress det är att vara arbetslös.) Vet inte vad jag stirrar om egentligen...

I dag fortsatte vi att fira lillprinsen, så han somnade nöjd och trött ikväll. Nu orkar jag inte fira mer på ett tag. Får nog hoppa över sambos födelsedag...

Nähe. Är så trött att tangentbordet håller på att somna. Lika bra att sova en stund. Sov gott alla fina människor.


Överlevde.

Vi överlevde vaccinationen idag. Hela familjen faktiskt. Kan knappt tro det är sant. Först gick jag in med Theo och hans Nintendo ds. Han satt i mitt knä och räknade till fem och sen var det över. Han fick jätteont men grät inte (fast så var han ju dopad...emlaplåster räknas nästan som fusk).

Han satt kvar i mitt knä när jag fick. Det kom inga tårar från mig heller. Trots att jag inte var dopad. När vi skulle gå och hämta resten av familjen bad jag honom att inte tala om för storebror att det gjorde ont. "Det är lugnt mamma, jag säger att det var jätteskönt!", svarade han. Jo, väldigt troligt att han skulle gå på det.

Det tog mindre än en minut för Theo och mig. För andra halvan i familjen tog det trettio minuter. Say no more.

Om en månad är det dags för nästa spruta. Hejsan hoppsan vad roligt det ska bli. Stackars, stackars Noah!

Så nervös...

Gulp! Två timmar kvar till vaccinationen...shit så nervös jag är! Vet inte vem jag tycker mest synd om, barnen som är livrädda eller mig själv.

Spruta


Återkommer i kväll....Om jag överlever!


RSS 2.0