Sött.

Hittade en lapp på bordet igår som Theo hade skrivit. Så sött tänkte jag. Så gulligt, sa jag!
 
"Noah älskar Theo"
 
Men mannen sa att han skrev den lappen för att det första han skrev, inte var okej. Jag undrade så klart vad det stod på den första lappen.
 
"Noah HATAR Theo".
 
Hrm. Okej. Helt plötsligt kändes det inte lika sött längre...
 
 
 

Tålamod, vart tog du vägen???

Kan inte förstå vart jag har tappat det. Tålamodet! Det är helt försvunnet och jag saknar det. Barnen saknar det ännu mer.
I dag åkte vi för att handla lite kläder till barnen. De var lite småtråkiga i bilen men sa inte så mycket. Vi gick genom gallerian direkt in i butiken vi skulle handla i. Då hör jag ett litet mummel från barn ett och en sur kommentar från barn två.
Jag vände på klacken direkt, tittade inte ens på dem utan sa bara "Jaha, då åker vi hem!".
Kan säga att de blev väldigt förvånade. Och besvikna! De missade både nya kläder och resturangbesök.
 
Ja, så är det. Tålamod lika med noll just nu.
Bara så ni vet ;)
 
 
Såna här aktiviteter gillas just nu. Inte så krävande...av mamman...
 
I morgon ska det bakas. Om vi orkar!!!
 
 

Pussiduss.

För första gången någonsin har jag inte varit med och lagt mig i hur granen ska kläs. Barnen fick helt fria händer att hänga i det de ville ha. Eller nja. Nästan i alla fall. Jag sa bestämt nej till smällkarameller. Vem fan vill ha påklädda toarullar i granen?! Inte jag i alla fall. Någon liten gräns måste man få sätta.
 
Två dagar kvar tills tomten ska komma. Så spännande verkligen. Ska se jätteförvånad ut när jag öppnar mitt Efva Attling- smycke!
 
Snart är det nytt år, och helt ärligt så kan det väl bara bli bättre än detta?! Annars ska jag sätta mig i nån slags puppa (?) och skicka ut mig själv i rymden. Kanske ska sällskapa med Fulesang när jag ändå åker dit? Helt ensam är kanske inte så kul.
 
Har sett att man brukar lista året som gått, i var och varannan blogg. Det slipper ni här. Jag minns ändå inte. Jag knappt kommer ihåg vad vi åt för kvällsmat eller om jag ens har gett barnen någon.
 
Nåväl. En bra sak har hänt i alla fall,  men det behåller jag för mig själv. Men det känns himla bra (och dåligt på samma gång).
 
Så var det med detta.
 
Ha en trevlig jul. Ät lagom, drick lagom och ge (inte) lagom med julklappar. Puss på er!!!

Viktigt!!! Julklappstips.

 
 
Svårt att veta vad du ska handla för julklappar? Kanske för att de du ska handla till, redan har allt de behöver? Det finns så mycket man kan göra för att hjälpa de som behöver. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.
Ge bort julklappar genom UNICEF och gör nytta samtidigt. Bra va!?
 

 

Världsdel efter världsdel blir poliofri och möjligheten att helt radera den dödliga sjukdomen från jordens yta är inom räckhåll. Det är ingen lätt uppgift men det går. Och du kan hjälpa till. 

 

 Mayen är en månad gammal och ligger i sin mammas famn där han får en dos poliovaccin. Foto: © UNICEF/Brian Sokol

Förra året upptäcktes endast 650 fall av polio i världen. Det är inte många men bara några få fall gör att sjukdomen sprids och skördar barns liv. För att helt utrota polio krävs att man vaccinerar varenda unge i varje by. Det gör UNICEF. Genom världens största hälsokampanj ser de till att miljontals barn världen över får vaccin och skyddas mot sjukdomen. Köp vaccin och hjälp till att utrota polio! http://unicef.se/ad/04AD71?target=/gavoshop/192-poliovaccin

För att barn ska få ett fullgott skydd behövs tre doser vaccin. I UNICEFs gåvoshop kostar 60 doser 72 kronor. Det räcker för att rädda livet på 20 barn. 

 

http://unicef.se/gavoshop/192-poliovaccin

 

Så kära vänner, engagera er!

 

Puss på er!


...längtar tillbaka...


Mattegeni och Odd Molly.

Vi pratar skola och betyg hemma för att Noah undrar vilket betyg som är bäst. Jag frågar vad han tror var mitt bästa ämne när jag gick i skolan. Han ler och ropar "MATTE!!!". Och så bryter han i hop fullständigt och gör en high five med Theo! Hrm.
Ja, jo- jag var skitdålig i matte. Men ändå... Taskmört!
 
 
I dag när jag kom hem väntade ett fint paket.
En Odd Molly-tvål. Så himla lyxigt. Tack snälla söta Helen!! Blev väldigt glad.
 
Jahopp. Det var det. Har inte så mycket mer att skriva. Lider av koncentrationssvåringheter för tillfället. Får väl återkomma när jag har hittat fokus igen.
 
Puss så länge.
 
 

RSS 2.0