Tack för mig...

men nu slutar jag att blogga. Glädjen med att skriva av sig är som bortblåst. Jag får bli anonym och vara mer rädd om min integritet, som de flesta andra. Får skriva dagbok på vanligt hederligt papper och se till att ingen kommer åt det och sedan försöker använda det mot mig...Ska inte ventilera mina tankar eller åsikter högt, utan bara tänka...tyst, tyst för mig själv.

Tack till alla er som har läst min blogg och till er som till och med har tyckt om den!

Fantasilöst och farligt...


Jag tyckte att min sambo var så fantasilös och tråkig när han köpte en ny bil i exakt samma färg som det är på min bil. Lite onödigt. Och med tanke på att modellerna påminner om varandra och att den ena är en diesel medans den andra är en bensinare kändes det lite farligt så där...


Jag har varit rädd att tanka fel eftersom vi byter bil ganska ofta...Så gissa om jag blev glad att det inte var jag som fyllde dieselbilen med bensin förra veckan!!!


Jobbigt värre för sambo, men som sagt...jag är lycklig att det inte var jag (för det hade ju garanterat varit mycket värre om det var jag och jag hade garanterat inte varit vatten värd samt fått en hel föreläsning om hur dum i huvudet jag var som ens kunde göra det misstaget...Med all säkerhet!).


I´m so happy!!!


RSS 2.0