Viktigt!!! Julklappstips.

 
 
Svårt att veta vad du ska handla för julklappar? Kanske för att de du ska handla till, redan har allt de behöver? Det finns så mycket man kan göra för att hjälpa de som behöver. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något.
Ge bort julklappar genom UNICEF och gör nytta samtidigt. Bra va!?
 

 

Världsdel efter världsdel blir poliofri och möjligheten att helt radera den dödliga sjukdomen från jordens yta är inom räckhåll. Det är ingen lätt uppgift men det går. Och du kan hjälpa till. 

 

 Mayen är en månad gammal och ligger i sin mammas famn där han får en dos poliovaccin. Foto: © UNICEF/Brian Sokol

Förra året upptäcktes endast 650 fall av polio i världen. Det är inte många men bara några få fall gör att sjukdomen sprids och skördar barns liv. För att helt utrota polio krävs att man vaccinerar varenda unge i varje by. Det gör UNICEF. Genom världens största hälsokampanj ser de till att miljontals barn världen över får vaccin och skyddas mot sjukdomen. Köp vaccin och hjälp till att utrota polio! http://unicef.se/ad/04AD71?target=/gavoshop/192-poliovaccin

För att barn ska få ett fullgott skydd behövs tre doser vaccin. I UNICEFs gåvoshop kostar 60 doser 72 kronor. Det räcker för att rädda livet på 20 barn. 

 

http://unicef.se/gavoshop/192-poliovaccin

 

Så kära vänner, engagera er!

 

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Eddie och barnen på Bristol Academy

Alla kan vara med och göra skillnad! Anna

2013-01-06 @ 22:34:38
URL: http://bristolacademy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0