Strypt stråle och förstoppning!


Det är fan inte konstigt om man skulle få problem med blåsan på äldre dar...Det finns inget som kan få mig att förstå varför mammans och pappans toalettbesök kan se så olika ut- det finns ingen logik alls!!!


Hur kommer det sig att pappan kan sitta på toan i lugn och ro halva dagen, när mamman knappt hinner sätta ner arselet? Det är så  orättvist. Jag börjar nästan tro att mina barn vill att jag ska behöva använda Tena innan jag fyller 40 (inget fel på Tena, men det är inte mitt mål att behöva använda dem). De kanske har typ komplex för att det bara är de som behöver blöjor och inte jag, men det är fasen inte mitt fel att Theo inte vill sitta på toaletten!


Pappa tar en bunt jakttidningar, smyger in lite diskret och så sitter han där!!!Hur jävla länge som helst (tills jag knackar på dörren och låtsas att det är barnen som stör).


Och så när jag går in: Jag hinner inte stänga dörren fören fem (minst) små fingrar klamrar sig fast vid dörrkarmen. Jag har ju ingen lust att klämma de små fingrarna (jo, ibland har jag faktiskt det) så jag får låta dörren stå öppen "Ho ho, här är det öppet hus för alla som vill titta när jag kissar- kom in, kom in!!!".


Om jag har tur så har jag två små barn som sitter och glor på mig och undrar när jag är klar. Har jag otur så får jag strypa strålen, springa iväg och sära på barn i slagsmål och kissa några timmar senare (det kanske inte vore så dumt med Tena ändå...)

Hur fan bär de sig åt, papporna???


Om jag får problem med förstoppning och urinläckage så tänker jag kräva skadestånd av mina barn (för det borde väl gå?).


I mitt nästa liv ska jag bli pappa. Och jag ska sitta på toaletten tre timmar om dagen vare sig jag behöver det eller ej!!!


Kommentarer
Postat av: Eva

Haha. Herregud. Pappor är slöa och de tror att de kan sitta på dasset halva dagen, de har väl inget att passa? Snart åker jag.. Take care! Puss

2008-05-19 @ 23:38:46
URL: http://evottpevott.blogg.se/
Postat av: Evelina

Du får gärna komma till mig...lovar att du ska få sitta på toan så mycket du vill och jag lovar också att jag inte ska störa ;) Saknar dig och småttingarna. Nu är det snart sommar. Bara två tentor kvar *phu* Ha det bra. Puss o kram Lina

2008-05-20 @ 12:06:42
URL: http://evelina84.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0