Årets julbad!!!

image26
Så här mysigt kan man ha det under julbadet!!!En flaska skum gick det åt, och barnen (och mamman) hade hur roligt som helst...Nu väntar vi bara på tomten...


Noah!!!

Dagens citat:

"Mamma, du behöver nog inga julklappar så länge du har mig. Eller hur, visst behöver du inte det?".

Jag frågade Noah vad han menade med det, varför jag inte skulle behöva några julklappar för att jag har honom. Han menade att eftersom jag är så lycklig som har honom så behöver jag inget annat...Gulligt... men inte helt sant...Jag äälskar julklappar!!! Men det är klart; om jag skulle bli tvungen att välja mellan Noah och julklapparna så skulle valet inte vara så svårt (och nej, jag skulle inte välja klapparna).

Klart att jag skulle välja den här godingen!!!

Underbar dag...

Söta är de i alla fall...(tur det)

Livet är så härligt och enkelt. Har inte sovit en blund i natt eftersom min lillkille har hostat hela tiden, den stackaren! (Inte för en sekund tyckte jag synd om mig själv, nejdå inte alls).


Det har varit en mysig dag med massor av syskonkärlek ( iform av slagsmål, verbal misshandel och så vidare...men äkta syskonkärlek minsann).


Jag har varit så glad att tårarna har strömmat på mina kinder och mitt hjärta har värkt av kärleken till mina barn. Eller så rann tårarna för att tålamodet tog slut och jag inte orkade mer. Och hjärtat kanske värkte för att jag tjatade sönder det och slet för hårt i mitt hår eller nåt sånt...


Nu har jag två klättrande ungar på mig och det känns verkligen underbart, jag är inte alls trött på dem nu...näe, ska nog till och med låta dem vara uppe lite längre...NOT!


Tackar bara gud för att han lät mig födas med den där spärren...


 


Mammas betydelse...


"Mammor har man för att de hjälper till med allt. De lagar mat, hänger tvätten, lägger i tvätten och lägger det så det torkar. Och leker med barnen om de inte ska göra något annat."


Noah 4,5 år


Pappas hjärta blöder...Mina barns pappa känner sig lite ledsen och frustrerad just nu. Han är en stolt pappa till två pojkar som han hoppas kommer att bli jägare som han själv. Men det händer saker med hans pojkar (att de är två vanliga barn verkar han inte tro på), de bejakar sina tjejiga sidor. Som alla pojkar gör när de är små (och vissa när de är stora också).


När Noah fick en cowboyhatt i julkalendern och Theo en prinsesskrona strömmade tårarna ner för Noahs kinder. Han slängde sin hatt, grät hjärtskärande och frågade varför inte han kunde få en prinsesskrona istället...Han var så sårad, liksom hans pappa när han fick höra varför Noah grät...


Och i dag tror jag pappas hjärta krossades när vi skulle på luciafest! Pappa kommer hem från jobbet och frågar Noah vad han ska klä ut sig till på luciafesten.


"Ska du vara tomte?" frågar han.


"Näe" svarar Noah.


"Åh, ska du vara pepparkaksgubbe?"


"Näe" säger Noah och fortsätter måla.


"Men....vad ska du vara då....?" Undrar pappa och ser frågande ut.


"Jag ska vara TÄRNA!!!"


Shit! Pappan blänger på mig och väser i mitt öra "Va fan, han har väl inget sånt där jäkla lakan att ha på sig...hoppas jag".


Klart att han har. Det hade jag ju naturligtvis köpt uti fall att...


Noah var jättefin på luciafesten och den enda pojktärnan i gänget, han var så stolt (vilket hans pappa inte var). Pappan satt och muttrade lite och förklarade sig för de andra mammorna o papporna...


Fast innerst inne tror jag att han tyckte det var lite kul även om han kanske hade föredragit en liten söt tomtenisse (helst med ett gevär i handen för att riktigt bejaka sin pojkiga sida).RSS 2.0